✓ Tea Tree Olie uit Australië! ✓ Natuurlijk ✓ Vrij van parabenen en chemische toevoegingen

FAQ

Mag Thursday Plantation Tea Tree Olie worden ingenomen?


Pure Tea Tree Olie en veel andere etherische oliën (in geconcentreerde vorm) zijn over het algemeen irriterend voor het inwendige lichaam. Gebruik de Thursday Plantation Original Tea Tree Olie alleen uitwendig. We raden af om Tea Tree Olie door te slikken. Tea Tree Olie 100% pure is bestemd voor toepassingen in de lichaamsverzorging zoals huid, haren en nagels.

* In geval van oogirritatie, direct met heel veel water spoelen. Raadpleeg uw arts.

* In geval van inslikken, geen braken opwekken. Drink veel water. Raadpleeg uw arts.


Is Thursday Plantation Tea Tree Olie te gebruiken tijdens de zwangerschap?


Pure Tea Tree Olie is sterk. Vermijd daarom de pure Tea Tree Olie 100% in geval van zwangerschap. Ook in de periode van borstvoeding kunt u beter de pure Tea Tree Olie vermijden. 


Is Thursday Plantation Tea Tree Olie geschikt voor elk huidtype?


Ja, ongeacht welk huidtype u heeft, kunt u de Thursday Plantation Tea Tree Olieproducten gebruiken. Als u voor het eerst Thursday Plantation Tea Tree Olie wilt gebruiken raden wij aan om wat druppels Tea Tree Olie aan de binnenkant van de elleboog aan te brengen. Laat dit een paar uur zitten. Indien er geen rode huid is en geen andere irritatie, dan kunt u het product verder gebruiken. 


Is Thursday Plantation Tea Tree Olie veilig voor gebruik op de huid van baby's en kinderen?


Baby's en kinderen hebben over het algemeen een gevoelige huid. De toepassing van producten met een hoge concentratie essentiele oliën (zoals Thursday Plantation Tea Tree Olie) wordt dan ook afgeraden voor kinderen tot 6 jaar. Vanaf 6 jaar is het raadzaam de pure olie te verdunnen. 


Is Thursday Plantation Tea Tree Olie veilig voor huisdieren?        


Dieren zoals honden, paarden en vogels reageren vaak tegenovergesteld op middelen als mensen. Wanneer je een crème verdunt zodat het 5% Tea Tree Olie bevat, is het voldoende om resultaat te boeken en voldoende veilig om toe te passen bij de dieren.


Wordt Thursday Plantation getest op dieren?

Nee, wij testen onze producten nooit op dieren. 


Is Thursday Plantation geschikt voor veganisten?

Jazeker, al onze producten zijn geschikt voor veganisten.


Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling in huis heb?


Voor Paypal-, creditcard-, iDeal betalingen geldt: bestel je op werkdagen, voor 15.00 uur, dan heb je je bestelling in principe de volgende werkdag in huis. 


Wat zijn de verzendkosten?


Wij leveren bestellingen van meer dan € 20,- geheel gratis. Voor bestellingen van minder dan € 20,- zijn we genoodzaakt om € 1,95 verzendkosten in rekening te brengen. 


Wanneer je binnen onze website of bij deze veelgestelde vragen geen antwoord kunt vinden op je vraag, stel hem dan via de contactpagina.